Refundering af klippekort dsb

DSB’s papklippekort går på pension

Her kan du finde og refundere dine billetter købt på dsb.dk og i DSB app. Betingelser for refundering står på din billet og i din kvitteringsmail.

Find og refundér billet – DSB

DSB | Find og refundér billet

Print Selv-billetter og billetter købt i DSB app kan kun refunderes online og senest dagen før afrejse. Der opkræves ikke gebyr.

Find, refundér eller annullér dine billetter købt på dsb.dk og i DSB app. Betingelser for refundering står på din billet og i din kvitteringsmail.

Tog i Danmark – tilbagebetaling – DSB

Tog i Danmark – tilbagebetaling

11. feb. 2020 — DSB, Midttrafik og Sydtrafik havde sidste dag for brug af papklippekort 16. januar 2017. Du kan ikke længere få refunderet ubrugte klip.

Klippekort: Sådan får du penge tilbage for ubrugte klip

DSB afviste dette, da indsendelsen skulle ske til Movia, fordi der ikke var tale om DSB papklippekort, men DOT-klippekort, og da fristen for tilbagebetaling var …

Ikke for sent: Få penge tilbage for gamle klippekort

15. jan. 2017 — Du kan ikke få dit klippekort refunderet på stationerne, men du får dækket porto ved forsendelse. Fra mandag kan du ansøge om refundering online …

Pap-klippekortet er fortid hos de fleste trafikselskaber, men det er ikke for sent at få penge tilbage, hvis du har et gammelt klippekort liggende.

DSB – Facebook

19. jul. 2019 — Klippekort til lange togrejser med DSB kan refunderes via et refusionsskema, … Har du klippekort til lokale rejser med bus, tog og metro, …

Klagesag nr.: 2020-0056 – Ankenævnet for Bus, Tog og Metro

Klagesag nr.: 2020-0056

22. aug. 2017 — Du kan sende dine ubrugte klip eller klippekort til DSB’s kundecenter i … Fristen for refundering af busklippekort er nemlig overskredet.

Nu afskaffer DSB klippekortet: Sådan skal du forholde dig – TV 2

Søndag er sidste mulighed for at bruge sit gamle klippekort med DSB.

Sidste chance for at få penge for dine gamle klippekort – BT

Ikke for sent: Få penge tilbage for gamle klippekort

Pap-klippekortet er fortid hos de fleste trafikselskaber, men det er ikke for sent at få penge tilbage, hvis du har et gammelt klippekort liggende.

Keywords: refundering af klippekort dsb