Bt nyheder henriette kjær

Efter skandalerne: Her er Henriette Kjær i dag | BT Danmark

Efter skandalerne: Her er Henriette Kjær i dag | BT Danmark – www.bt.dk

11. okt. 2013 — Selv om den tidligere konservative minister i dag arbejder med kommunikation, har Henriette Kjær været utrolig tavs om sit liv, …

Selv om den tidligere konservative minister i dag arbejder med kommunikation, har Henriette Kjær været utrolig tavs om sit liv, siden hun nedlagde sine politiske poster og forlod Folketinget som en direkte følge af skandalerne omkring hendes samlever Erik Skov Pedersens svindelnumre i erhvervslivet.

Henriette Kjær overvåget i årevis | BT Politik

Henriette Kjær overvåget i årevis | BT Politik – www.bt.dk

8. maj 2011 — Siden 2002 har Skat holdt øje med Henriette Kjær og Erik Skov Peedersens økonomi. De holdt løbende statsministeriet orienteret.

Siden 2002 har Skat holdt øje med Henriette Kjær og Erik Skov Peedersens økonomi. De holdt løbende statsministeriet orienteret.

Henriette Kjær blev advaret imod Erik Skov Pedersen – BT

Henriette Kjær blev advaret imod Erik Skov Pedersen | BT Nyheder – www.bt.dk

Henriette Kjær blev ved mødet direkte konfronteret med, at Erik Skov Pedersen havde bedraget Jens Heimburger for mellem en kvart og en halv mio.

For 11 år siden blev Henriette Kjær konfronteret med, at Erik Skov Pedersen var en bedrager og en fare for hendes politiske karriere, men hun valgte at trodse advarslerne.

Henriette Kjær fældet af mandens luksus-vaner | BT Politik

Henriette Kjær fældet af mandens luksus-vaner | BT Politik – www.bt.dk

2. jun. 2010 — Hjemme i Henriette Kjær og Erik Skov Pedersens mægtige Gentofte-villa er intet overladt til tilfældighederne. – Det, de har fælles, …

Det bedste af det bedste. Luksus. Hjemme i Henriette Kjær og Erik Skov Pedersens mægtige Gentofte-villa er intet overladt til tilfældighederne.

Henriette Kjær er som sunket i jorden | BT Politik

Henriette Kjær er som sunket i jorden | BT Politik – www.bt.dk

13. feb. 2011 — Henriette Kjær er som sunket i jorden, siden det kom frem, at hendes samlever, Erik Skov Pedersen, var anholdt for bedrageri.

Henriette Kjær er som sunket i jorden, siden det kom frem, at hendes samlever, Erik Skov Pedersen, var anholdt for bedrageri. Et omfattende bedrageri, som han indtil videre har tilstået store dele af.

Henriette Kjær vil ikke tale om økonomi | BT Politik

Henriette Kjær vil ikke tale om økonomi | BT Politik – www.bt.dk

15. jun. 2012 — Men selv om den skandaleramte tidligere konservative familie- og forbrugerminister har nyt job i kommunikationsbranchen, er hun tavs, …

Men selv om den skandaleramte tidligere konservative familie- og forbrugerminister har nyt job i kommunikationsbranchen, er hun tavs, når det gælder spørgsmål om, hvor vidt hun og samleveren, den fallerede forretningsmand Erik Skov Pedersen, har nogen planer om at betale nogle af de penge tilbage de skylder ofrene for Erik Sovs svindel, KJ Ejendomsinvest og Henriette Kjærs svigermor, Yvonne Pedersen, som parret i tidens løb har lånt op imod en million kroner af.

Henriette Kjær slipper for at møde op i retten | BT Krimi

Henriette Kjær slipper for at møde op i retten | BT Krimi – www.bt.dk

29. apr. 2011 — Den tidligere konservative toppolitiker Henriette Kjær kan ånde lettet op. Når retssagen mod Erik Skov Pedersen indledes ved Retten i Lyngby …

Den tidligere konservative toppolitiker Henriette Kjær kan ånde lettet op.

Henriette Kjær bagtalte partifælle | BT Politik

Henriette Kjær bagtalte partifælle | BT Politik – www.bt.dk

23. feb. 2011 — Kaldte over for journalist partifællen ‘psykisk ustabil’. Den konservative politiker . Men hun fortæller gerne pressen om andres privatliv.

Kaldte over for journalist partifællen ‘psykisk ustabil’

Henriette Kjær på smalkost | BT Politik

Henriette Kjær på smalkost | BT Politik – www.bt.dk

5. aug. 2011 — Den tidligere konservative toppolitiker Henriette Kjær kan se frem til mindst et år, hvor hun skal vende hver en mønt.

Den tidligere konservative toppolitiker Henriette Kjær kan se frem til mindst et år, hvor hun skal vende hver en mønt.

B.T.: Ny dom til Henriette Kjær – sn.dk – Sjællandske Nyheder

20. jan. 2011 — Den konservative politiske ordfører og gruppeformand, Henriette Kjær, har igen fået rettens ord for, at hun ikke kan betale sine regninger …

Keywords: bt nyheder henriette kjær