Årskort dsb

Kort og billetter til dig er ofte rejser på samme strækning – DSB

Kort og billetter til dig er ofte rejser på samme strækning | DSB

DSB Pendlerkort. Rejs alt det, du vil, i dine valgte zoner til en fast, lav pris – også i weekenden og på helligdage.

Rejser du ofte på samme strækning til arbejde, uddannelse eller fritidsaktiviteter? Uanset alder findes der produkter til næsten alle slags rejsemønstre.

DSB Pendlerkort | Ét kort til dig der pendler med tog, bus og …

DSB Pendlerkort | Ét kort til dig der pendler med tog, bus og metro

Med et DSB Pendlerkort kan du rejse frit med både tog, bus og metro, i dine valgte zoner, til en fast, lav pris. DSB Pendlerkortet købes i DSB app’en, …

Et DSB Pendlerkort er ikke kun til rejser med tog. Det er et personligt periodekort til både tog, bus og metro (med metro-tillæg).

Bus & tog-årskort (kan ikke længere købes) – DSB

DSB: Bus & tog-årskort er et årskort til rejser i hele Danmark

Fra d. 20. januar 2019 er det ikke længere muligt at købe et Bus & Tog-årskort. Denne side er til dig, der har købt et Bus & Tog-årskort inden denne dato.

Salget af Bus & tog-årskort stopper 19. januar 2019

Pendler- og periodekort – København – DSB

Pendler- og periodekort

Rejser du over Storebælt, kan du købe et DSB Pendlerkort, som gælder til de zoner du har valgt i din gyldighedsperiode. Rejser du i Jylland og på Fyn, kan du …

Takst 2021 – DSB

Søndag den 17. januar 2021 sker den årlige justering af priserne for billetter og kort i den kollektive trafik i hele landet med regionale forskelle.

DSB 1′ Pendlerkort til voksne til rejser over Storebælt

DSB 1′ Pendlerkort til voksne til rejser over Storebælt | DSB

Altid gyldig billet, uanset hvor meget du rejser. Køb Pendlerpladsbillet til 10 kr. Du kan købe nemt og hurtigt i DSB App. Kildevand, te og …

Læs mere om DSB 1′ Pendlerkort – pendlerkort til dig, der gerne vil nyde rejsen på DSB 1’ og som ønsker ekstra service og mulighed for fordybelse i toget.

DSB Erhverv | Erhvervskort

Erhvervskortet gælder mellem din bopæl og din arbejdsplads, men du må også gerne bruge det på ture, der ikke er arbejdsrelaterede.

DSB Øresundskort | Til dig der ofte rejser mellem …

Med et DSB Øresundskort kan du frit rejse mellem hovedstadsområdet og Sydsverige. Kortet er gyldigt i tog, S-tog, lokalbane og bus.

DSB Plus | Få fordele og rabatter på dine togrejser

Alle kan tilmelde sig DSB Plus gratis, uanset om man rejser med toget hver dag eller kun en gang i mellem. Rabat på spisesteder, museer og andre oplevelser.

Find kort, billetter og services til toget – DSB

Find kort, billetter og services til toget

Find den billet eller det kort, der passer bedst til dit rejsemønster. Brug filtret og vælg din kundetype, hvor du rejser og hvor tit du skal rejse.

Keywords: årskort dsb